Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Розробник, дизайнер, фахівець з кібербезпеки: обирайте навчання з професійної освіти!

У Комп'ютерній Академії ШАГ стартує навчання з професійної комп’ютерної освіти. Це шанс для тих, хто лише визначається з майбутньою професією, або хоче змінити свою роботу на більш прибуткову і увійти в ІТ-галузь!

 

Навчання стартує за трьома напрямками:

- розробка програмного забезпечення

- комп’ютерна графіка та дизайн

- мережі та кібербезпека

 

За напрямком «Розробка програмного забезпечення» ми готуємо фахівців, які повністю розуміють увесь процес розробки. Професія розробника дещо ширша, ніж програміста. Розробник ПЗ може виконувати більший спектр завдань – від створення архітектури сайту до тестування продукту. Після завершення курсу «Розробка програмного забезпечення»  випускник може бути як front-end-розробником, так і займатися back-end-розробкою. Крім того, це можливість займатися Windows-розробкою, створювати мережеві додатки та додатки під Android, працювати розробником або адміністратором баз даних.

 

«Комп’ютерна графіка та дизайн» – напрямок, який відкриває безліч можливостей у сучасному світі. Дизайнери ілюструють книги, розробляють інтер’єри та екстер’єри, ландшафти, створюють логотипи компаній, етикетки, упаковки продуктів, а  також займаються рекламним дизайном. Крім того, дизайнери оформлюють веб-сайти, можуть працювати в анімаційних студіях і долучатися до створення мультфільмів та відеоігор. Це одна з найбільш творчих і захоплюючих спеціальностей в ІТ. Та найголовніше – дуже часто дизайнер не прив’язаний до конкретного місця праці, особливо коли він робить замовлення для іноземних клієнтів. Це дозволяє бути мобільним та працювати на фрілансі.

 

За напрямком «Мережі та кібербезпека»  ми готуємо «універсальних бійців», без яких не обійдеться жодний офіс, де є комп’ютери. Як швидко перевстановити операційні системи, адмініструвати їх, підключити інтернет, захистити комп’ютер від вірусів – це лише найбільш очевидні речі, якими займається фахівець з мереж та кібербезпеки. Дуже важливим є безпека комп’ютерних мереж і систем. IT Step academy є партнером Microsoft та Cisco.

 

Програма за всіма напрямками розрахована на п’ять семестрів, навчання триває 2,5 роки. Чому саме стільки? Стандартні комп'ютерні курси обіцяють перетворити новачка в кваліфікованого програміста за 3-4 місяці. Та за такий короткий термін можливо хіба що поверхнево освоїти один-два IT-напрямки. Тож після таких курсів програмісти зможуть виконувати примітивні низькооплачувані завдання. Щоб перейти на більш високий рівень, їм потрібно регулярно довчатися самостійно.

Ми розробили наші навчальні програми відповідно до стандартів міжнародної ІТ-освіти і постійно їх оновлюємо. Комп'ютерна Академія ШАГ готує фахівців, які зможуть працювати з різними сучасними технологіями, не зациклюючись на чомусь одному.

Навчання розпочинається вже в червні!

Замовити зворотній дзвінок
Триває набір!
Триває набір на навчання в Малу Комп'ютерну Академію! Цікаво? Реєструйтесь!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності